Workshop: Energie besparen

24.10.2019

Workshop: Energie besparen

Het is herfst, we doen de verwarming en het licht aan. Het ideale moment om over energie te praten! Met deze energieworkshop op maat kan je je energiefactuur verlagen en je impact op het milieu verminderen.
Goede gewoonten leren!Waarom moet je verluchten ? wat is het effect als je de verwarming 1 graad lager zet ? Hoe werkt een thermostatische kraan? Wat is het verband tussen energie en voedselverspilling? Energie besparen kun je leren! Op een participatieve en ludieke manier geeft de energieworkshop u een hoop praktische tips die steeds uitgaan van uw situatie en ervaring.Elke deelnemer gaat naar huis met een praktische toolkit : een poster met geheugensteuntjes, een gids voor de aanpassing van de temperatuur via thermostatische kranen, een binnenthermometer en een heleboel goede ideeën om uw energiefactuur naar beneden te brengen!

Algemene informatie

Wanneer: 

24.10.2019
van 19:00 tot 21:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Essegem vzw
Leopold I straat 329
1090 Jette

Thema: 
Specifieke vormingsthema's, Educatief
Leervorm: 
Workshop
Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 

Inschrijven voor 19.10.2019 via essegem@vgc.be Maximum 15 deelnemers.

In samenwerking met: 

Leefmilieu Brussel, KWB Jette-Laken

Prijs: 

Gratis

Workshop: Energie besparen

Prijs

Gratis

Inschrijven via

GC Essegem vzw
tel 02 427 80 39
essegem@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Essegem vzw
Leopold I straat 329
1090 Jette

Praktisch

FIETS/VILLO: Er is een fietsenstalling en Villostation voor de deur. TRAM: tram 51 (halte Woeste), tram 62 en 93 (halte Jetse Haard of Jacobs Fontaine). BUS: bus 49 en 88 (halte Rechtschapenheid). METRO: lijn 6 (halte Pannenhuis of Bockstael). TREIN: Jette