Activiteiten

Activiteiten: 44

Pages

Artiestenparcours

27.4.2019 - 28.4.2019

Bezoek zaterdag en zondag het artiestenparcours van Jette. Begin je tocht in Essegem met The city as a canvas’ van het multimediale collectief Kadanja’, de fototentoonstelling Brussel door de lens van Birte Verhaegen’, en Optische illusie!’ door het Atelier Beeldende Kunst. Daarnaast vind je nog tekeningen van Nena Peeters, kunstwerken van kantklossen en nog zoveel meer...

GC Essegem
Jette
Tentoonstelling
Lekker vreemd koken
29.4.2019
Samen lekker koken én Nederlands oefenen? Elke keer ontdekken we nieuwe gerechten. We maken het gezellig in de keuken. Daarna genieten we van onze kookkunsten! Iedereen is welkom, je kennis van het Nederlands is niet belangrijk! Je leert zeker een paar nieuwe woorden!
GC Essegem
Jette
Educatief
Klassiek in de abdij: Roeland Hendrickx en Liebrecht Vanbeckevoort
5.5.2019
Twee topsolisten gaan in kamermuziekverband met elkaar in dialoog. Klarinettist Roeland Hendrikx is een van de toonaangevende muzikanten in België. Samen met pianist en Elisabeth-publiekslieveling Liebrecht Vanbeckevoort maakte hij een cd met Frans repertoire voor klarinet.
GC Essegem
Jette
Podium
uit met vlieg
Kindersport in het park
27.2.2019 - 8.5.2019
Buiten sporten is heel fijn. We spelen spelletjes en doen opdrachten. De focus ligt op atletiek. De volwassenen doen ondertussen mee met Loop je Fit.
GC Essegem
Jette
Educatief
uit met vlieg
Start to walk
27.2.2019 - 8.5.2019

Bewegen is belangrijk. Wandelen is gezond. Je blijft fit, je weerstand verbetert en je slaapt beter. Bovendien kan je tijdens de wandelingen heel wat ontdekken.

GC Essegem
Jette
Educatief

Pages