Uit de veren: Shoes
uit met vlieg

La Tête à l’Envers

15.12.2019

Uit de veren: Shoes

Cultuur én lekker eten op zondagochtend, voor het hele gezin.
Eén keer per maand organiseren Essegem en Taverne Ter Linden een theater- dans of muziekvoorstelling, met ontbijt of lunch.

Het Brusselse gezelschap La Tête à l'Envers komt met zijn vierde creatie 'Shoes' naar Jette. 'Shoes' is een speelse en poëtische voorstelling zonder woorden.

Simone en Solange houden erg veel van schoenen, maar niet van half werk. Zorgvuldig geven ze elke schoen zijn plaats, aan elke voetje past een schoentje, toch? Ze behandelen ieder paar, in welke stijl of vorm ook, met de grootste liefde en zorg. Naast een hoop schoenen hebben de dames ook erg veel fantasie! Samen fantaseren ze ontelbare verhaaltjes, soms teder en soms gek, die hen steeds ver weg van hun dagelijkse taken leiden.

Spel: Melissa Leon Martin en Stéphanie
Regie: Anne-Claire Van Oudenhove/Regie-assistentie: Adélaide Huet
Duur: 50 min.
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Algemene informatie

Thema: 
Theater, Podium
Wanneer: 

15.12.2019
van 11:00 tot 12:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Essegem vzw
Leopold I straat 329
1090 Jette

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Gezinnen
Leeftijd: 

3+

Extra info: 

Ontbijt vanaf 9u Koffie, thee, warme chocomelk, fruitsap, croissants Voorstelling om 11u Lunchbuffet tot 14u Er is een speelhoek voor kinderen. Reserveren voor ontbijt en lunch is niet nodig. Je kan ook komen eten zonder de voorstelling te bekijken.

Prijs: 

€ 6

€ 4,0 (Kinderen)

Uit de veren: Shoes

Prijs

€ 6

€ 4,0 (Kinderen)

Reservatie

GC Essegem vzw
tel 02 427 80 39
essegem@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Essegem vzw
Leopold I straat 329
1090 Jette

Bereikbaarheid

FIETS/VILLO: Er is een fietsenstalling en Villostation voor de deur. TRAM: tram 51 (halte Woeste), tram 62 en 93 (halte Jetse Haard of Jacobs Fontaine). BUS: bus 49 en 88 (halte Rechtschapenheid). METRO: lijn 6 (halte Pannenhuis of Bockstael). TREIN: Jette