Uit de veren: Pluche
uit met vlieg

Theater Speelman

24.11.2019

Uit de veren: Pluche

Cultuur én lekker eten op zondagochtend, voor het hele gezin.
Eén keer per maand organiseren Essegem en Taverne Ter Linden een theater- dans of muziekvoorstelling, met ontbijt of lunch.

De Ursus adulans ad dormiendum - vrij vertaald de Knuffelbeer of kortweg Knuffel - bestaat in de meeste gevallen uit stof, draad en een te verwaarlozen percentage plastic. Maar voor het overgrote deel bestaat hij uit ... pluche!

De vraag dringt zich steeds dwingender op. Zou het mogelijk zijn dat een juiste combinatie van deze drie materies (stof, draad en pluche) een bepaalde reactie teweegbrengt? Kan het zijn dat het geheel van deze stoffen tot een zekere levensvatbaarheid wordt gebracht?

Met andere woorden... Leven onze knuffels???

Speelman jaagt de fantasie de hoogte in en sleurt zijn publiek mee in een humoristisch, maar vooral magisch wetenschappelijk experiment, uitgevoerd op de hoogstpersoonlijke knuffels van de kleuters.

Belangrijk: Alle kleuters brengen hun eigen knuffel mee naar de voorstelling en lenen deze voor één keer uit aan de wetenschap. Na de voorstelling krijgt iedereen zijn knuffel uiteraard ongehavend terug, al zullen ze hem toch wat anders bekijken.

Concept, regie en muziek: Stan Reekmans
Spel: Stan Reekmans of Jonas Leemans en Tineke Caels

Duur: 50 min.
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Algemene informatie

Thema: 
Theater, Podium
Wanneer: 

24.11.2019
van 11:00 tot 12:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Essegem vzw
Leopold I straat 329
1090 Jette

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Gezinnen
Leeftijd: 

3+

Extra info: 

Ontbijt vanaf 9u Koffie, thee, warme chocomelk, fruitsap, croissants Voorstelling om 11u Lunchbuffet tot 14u Er is een speelhoek voor kinderen. Reserveren voor ontbijt en lunch is niet nodig. Je kan ook komen eten zonder de voorstelling te bekijken.

Prijs: 

€ 6

€ 4,0 (Kinderen)

Uit de veren: Pluche

Prijs

€ 6

€ 4,0 (Kinderen)

Reservatie

GC Essegem vzw
tel 02 427 80 39
essegem@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Essegem vzw
Leopold I straat 329
1090 Jette

Bereikbaarheid

FIETS/VILLO: Er is een fietsenstalling en Villostation voor de deur. TRAM: tram 51 (halte Woeste), tram 62 en 93 (halte Jetse Haard of Jacobs Fontaine). BUS: bus 49 en 88 (halte Rechtschapenheid). METRO: lijn 6 (halte Pannenhuis of Bockstael). TREIN: Jette