Terrasje, vrijdag? Met livemuziek!

Lupa Gang Gang Quartet

3.9.2021

Terrasje, vrijdag? Met livemuziek!

Elke eerste vrijdag van de maand wordt extra feestelijk op ons terras. Verwacht je aan een verrassende avond met muziek, poëzie of andere kunstige activiteiten. Altijd vergezeld van de lekkere gerechten en drankjes van Taverne Ter Linden. Vanavond: livemuziek van Lupa Gang Gang Quartet.

Lupa Gang Gang Quartet is een jonge, frisse band die schippert tussen zoeken en vinden. Ze zoeken naar een middle ground’ tussen instrumentaal en vocaal, tussen improvisatie en uitgeschreven muziek. Die zoektocht kun je het best live meemaken, want het constante enthousiasme dat en de ontembare energie die ze hieruit halen, maakt het zoeken misschien nog juist iets interessanter dan het vinden! Of zoals Dansende Beren het beschreef: "Alles lijkt net niet te kloppen, alsof het een soundtrack is van struikelen, vallen en weer opstaan."

Algemene informatie

Thema: 
Jazz en blues, Ontmoeting
Wanneer: 

3.9.2021
van 19:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Essegem vzw
Leopold I straat 329
1090 Jette

Voor wie: 
Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

18-100 jaar

Extra info: 

Activiteit in het kader van Duurzaam Wijkcontract Magritte.

Prijs: 

Gratis

Terrasje, vrijdag? Met livemuziek!

Prijs

Gratis

Reservatie

GC Essegem vzw
tel 02 427 80 39
essegem@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Essegem vzw
Leopold I straat 329
1090 Jette

Bereikbaarheid

FIETS/VILLO: Er is een fietsenstalling en Villostation voor de deur. TRAM: tram 51 (halte Woeste), tram 62 en 93 (halte Jetse Haard of Jacobs Fontaine). BUS: bus 49 en 88 (halte Rechtschapenheid). METRO: lijn 6 (halte Pannenhuis of Bockstael). TREIN: Jette