Familievoorstelling: Chica & Flicka (6+)
uit met vlieg

Theater van A tot Z

29.11.2020

Familievoorstelling: Chica & Flicka (6+)

Elk kind voelt zich weleens 'anders'. Vanwege zijn afkomst of huidskleur, vanwege een stempel als ADHD of HSP, of vanwege een beperking... Ook Chica en Flicka verschillen erg van elkaar. Maar met (live)muziek en poëzie weten ze toch een brug te slaan tussen hun verschillende leefwerelden. En zo ontdekken ze dat ze meer met elkaar verbonden zijn dan ze op het eerste gezicht dachten. Conclusie: iedereen is anders, en toch hetzelfde!

Een muzikale theatervoorstelling met zangeres Eva De Roovere, die de poëzie van Geert De Kockere tot leven brengt, voor families met kinderen vanaf 6 jaar.

Spel: Jorka Decroubele en Eva De Roovere - Muzikant: Pablo Casella - Regie: Walter Janssens - Geluidsopnames: Temple of Tune - Foto's: Ilse Fimmers - Productie: Theater van A tot Z

In het kader van Taalprikkels, tintelend toffe taalactiviteiten in samenwerking met de Openbare Bibliotheek Jette, de Jetse Brede Scholen en Gemeente Jette.

Algemene informatie

Thema: 
Theater, Podium
In samenwerking met: 

Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Jette, Brede School Essegem, Brede School De Verrekijker, Gemeente Jette - Dienst Nederlandstalige Cultuur

Wanneer: 

29.11.2020
van 11:00 tot 12:00

Waar: 

Ecole Notre Dame de Lourdes
Leopold I-straat 307-309
1090 Jette

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Gezinnen, Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

6-111 jaar

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 

Reserveren is verplicht en kan tot de dag voor de voorstelling op tickets.vgc.be/essegem. Plaatsen zijn beperkt, reserveer dus alleen wanneer je zeker wil komen. Heb je tickets en kan je er niet bij zijn? Laat ons dat dan weten op 02 427 80 39 of via essegem@vgc.be.

Prijs: 

Gratis

Familievoorstelling: Chica & Flicka (6+)

Prijs

Gratis

Reservatie

GC Essegem vzw
tel 02 427 80 39
essegem@vgc.be

Waar

Ecole Notre Dame de Lourdes
Leopold I-straat 307-309
1090 Jette