fotowedstrijd: Image de Jette in Beeld

Publicatiedatum: 
Woensdag, 28 maart 2018 - 11:57

Trek jij graag foto’s? Loop jij wel eens met een camera door Jette?
Dan wil je vast meer weten over Image de Jette in Beeld, een fotowedstrijd met als thema ‘typisch Jette’.

camera

Jette op een originele manier in beeld brengen, dat is het doel van 'Image de Jette in Beeld’. De fotowedstrijd focust op Jette in al haar aspecten. Denk aan haar dorpsgezichten, haar natuur, architectuur en activiteiten. De winnende foto’s worden op groot formaat vereeuwigd in de algemene voetgangerstunnel van het station van Jette. De wedstrijd wordt afgesloten met een inhuldigingsmoment en een tentoonstelling in het gemeentehuis.

Wanneer: De wedstrijd loopt van 1 april en eindigt op 30 juni 2018. Opgelet: de deadline voor het inzenden van foto’s valt op 20 juni 2018.

Belangrijkste criteria: respecteren van het voorgenomen doel, het wedstrijdreglement en de wet op de privacy, de originaliteit, de esthetiek, de kwaliteit en de door de foto uitgestraalde emotie.


Praktische info:

- Iedere inwoner van Jette mag 3 recente en originele foto’s inzenden.

- Fotoprints dienen per mail (wetransfer), op CD of USB-stick aangeleverd te worden.

- De resolutie moet minimaal 300dpi zijn en 3000x2000 pixels.

- Inzenden naar de dienst Nederlandstalige cultuur. Contact: cultuur@jette.irisnet.be, Wemmelsesteenweg 100 – 1090 Jette). Vermelding: fotowedstrijd ‘Image de Jette in Beeld’.

- Een deskundige en enthousiaste 5-koppige jury zal de winnaars selecteren, waaronder een professionele fotograaf van het nieuwe fotomuseum Maison de l’Image. In totaal zullen er 8 foto’s geselecteerd worden.


Deelnemen aan de wedstrijd is volledig gratis.
 

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon reglement-NL.pdf170.63 KB
PDF icon reglement-FR.pdf202.42 KB