Expo: Sophie Nuytten

Publicatiedatum: 
Woensdag, 28 maart 2018 - 09:55

De Jetse kunstenaars vormen het hart van het Artiestenparcours d'Artistes. Om hen extra in de kijker te plaatsen, vormen ze dit jaar zelf het onderwerp van een unieke expo. In de Abdij van Dielegem kan u hun portretten ontdekken, van de hand van de Jetse fotografe Sophie Nuytten.

campagnebeeld expo Sophie Nuytten

De passie voor fotografie zit Sophie Nuytten reeds van jongs af in het bloed. Ze geniet vooral bekendheid als portretfotografe, maar even goed maakt ze prachtige beelden van evenementen, toevallige ontmoetingen of kunstwerken voor een galerie. Een veelzijdige fotografe dus die een eigen, herkenbare, hele pure stijl heeft ontwikkeld.

Voor deze editie van het Artiestenparcours mochten alle deelnemende Jetse kunstenaars plaatsnemen voor de lens van Sophie Nuytten. Dit resulteerde in een 70-tal intense portretten. De vernissage vindt plaats op vrijdag 6 april om 19 uur, met een ludieke performance van de Jetse slamdichter Philip Meersman. De foto’s zullen eveneens gebruikt worden in de brochure van het Artiestenparcours d'Artistes, waarin dit jaar extra aandacht besteed wordt aan de Jettenaren.

Vernissage: 6 april om 19u

Tentoonstelling: 7 tot 22 april
Van dinsdag tot zondag: van 14u tot 18u
Op 21 en 22 april (APA): van 11u tot 19u

Locatie: Abdij van Dielegem (Tiebackxstraat 14)

Info: 02.423.12.65 - culture@jette.irisnet.be

Bekijk meer werk van Sophie op haar website.

Gratis toegang